Skip to Main Navigation

Репортажа

БЛОГОВИ

Blog Loading
  Виде ги сите блогови View All Blogs

  Стручни лица

  The World Bank

  Country Manager for Kosovo and North Macedonia

  The World Bank

  Виш специјалист за образование

  Бидете поврзани

  News & Events

  ДЕТАЛНО

  Дополнителни ресурси

  Контакт од Канцеларијата на Светска банка во земјата

  Скопје, Република Северна Македонија
  Ул. Аминта Трети 34
  1000 Скопје, Република Северна Македонија
  Тел: +389 2 55 15 230, +389 2 3117 159