Skip to Main Navigation
Statement 10 Септември 2021

Изјава на Групацијата Светска банка по трагедијата во модуларната болница во Северна Македонија

Пожарот кој се случи во модуларната болница во Тетово е трагичен инцидент и изразуваме најдлабоко сочувство до семејствата и пријателите на жртвите и повредените.


Api
Api