Skip to Main Navigation
Video 25 tetor 2019

Ministrja Anila Denaj për barazinë gjinore

Ministrja shqiptare e Financave flet për përmirësimin e barazisë gjinore dhe për më shumë mundësi për gratë në tregun e punës.