Learn how the World Bank Group is helping countries with COVID-19 (coronavirus). Find Out

Video 2019-10-25

Ministrja Anila Denaj për barazinë gjinore

Ministrja shqiptare e Financave flet për përmirësimin e barazisë gjinore dhe për më shumë mundësi për gratë në tregun e punës.