Skip to Main Navigation
Video20 tetor 2015

Reforma e pensioneve në Shqipëri

Reforma e pensioneve në Shqipëri ndihmoi të moshuarit që jetonin pa një pension. Kjo reformë lëvizi një tavan të vjetëruar, dhe tashmë punonjësit mund të përfitojnë pensione në përputhje me atë që atë që kontirbojnë në sistem.