Learn how the World Bank Group is helping countries with COVID-19 (coronavirus). Find Out


Programi i granteve në Kosovë shtytje për bujqit

2014-08-12

Rreth 4000 individë pritet të përfitojnë nga zgjerimi i veprimtarisë dhe vendet e reja të punës të cilat projekti i bujqësisë po i hap në tërë vendin.