Learn how the World Bank Group is helping countries with COVID-19 (coronavirus). Find Out

""

Konkursi i fotografisë dixhitale për të rinj

2012-10-05

Me rastin e 100 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë dhe 20 vjetorit të Bankës Botërore në Shqipëri, Zyra e Bankës Botërore në Tiranë organizoi konkursin e fotografisë dixhitale për të rinjtë.