Skip to Main Navigation
Video3 tetor 2012

Termocentrali Kosova A

Nje veshtrim mbi trashegimine e termocentralit Kosova A. Termocentrali me thengjill ka siguruar energji per vendin per me sume se 50 vjet mirepo po ashtu ka shkaktuar ceshtje shendetesore dhe mjedisore ne vend.