Skip to Main Navigation
Видео9 Септември 2015

Видео: Новите патишта заштедуваат пари и заштитуваат живот во Македонија

Патишта кои се распаѓаат или понекогаш немање воопшто пат го прави животот во некои делови на Македонија потежок. Сега, преку проектот финансиран од Светска банк, се поврзуваат градови и села со нови патишта, кои се побезбедни и кои заштедуваат истовремено и пари и време.