Speciale

Pikëpamje ekonomike rajonale

Rritja në Ballkanin Perëndimor ka rënë në vitin 2017, pavarësisht nga krijimi i 190.000 vendeve të reja të punës.

Image
Fjalimi

Drejtoresha Rajonale Linda Van Gelder foli rreth përfshirjes financiare në Konferencën Vjetore të Bankës së Shqipërisë.

Image
Video

Projekti i mbështetur nga Banka Botërore dhe Qeveria Suedeze po ofron informacion mbi gjendjen e pyjeve në vend.

Image
Api

Ekspertë

Maryam Salim

Përfaqësuesja e re e Bankës Botërore në Shqipëri

Drita Dade

Specialiste e Lartë e Menaxhimit të Burimeve Natyrore

Gazmend Daci

Specialist i Lartë për Energjinë

Shikoni të gjithë ekspertët Arrow

Qëndroni të lidhur

News & Events

Api
Api

Abonohu në newletter-in tonë Banka Botërore në Shqipëri

Abonohu në newletter-in tonë

Burime të tjera

Kontaktet e zyrës së vendit

Tiranë, Shqipëri
Rr."Ibrahim Rugova", Nr. 34
Tiranë, Shqipëri
Tel. (355 4) 2280 650/1
agjokutaj@worldbank.org