Skip to Main Navigation
Video12 gusht 2021

Shëtitorja e re e Sarandës

Banka Botërore ka ndihmuar në ndryshimin e shëtitores në Sarandë, një nga qytetet më të bukura të Shqipërisë dhe një destinacion i preferuar turistik. Banka Botërore ka financuar ristrukturimin e shëtitores, duke i ardhur kështu në ndihmë turizimit të qytetit.