Skip to Main Navigation
Video20 janar 2021

Përfitimet e Shqipërisë nga e-tregtia

Shqipëria mund të përfitojë edhe më shumë nga e-tregtia, por qeveria dhe sektori privat duhet të bashkëpunojnë për të kapërcyer pengesat.