Shqipëri: Të shuash etjen e mijëra banorëve

19 nëntor 2015

Shqiptarët që jetojnë përgjatë Bregdetit të Jugut kanë pamje të mrekullueshme, por jo shumë ujë. Projekti i menaxhimit të integruar të bregdetit ka përmirësuar sistemin e furnizimit me ujë të zonës dhe banorët kanë më shumë komoditet dhe mundësi për turizëm.
Welcome