Porti i ri sjell zhvillim në bregdetin jugor të Shqipërisë

2015-11-03

Porti i ri i Sarandës është pjesë e një projekti të financuar nga Banka Botërore që mbështet zhvillimin e qëndrueshëm të bregdetit dhe infrastrukturën e turizmit përgjatë bregdetit jugor të Shqipërisë. Përmirësimi i shërbimeve në zonën bregdetare po ndihmon ekonominë duke tërhequr gjithmonë e më shumë turistë.