Learn how the World Bank Group is helping countries with COVID-19 (coronavirus). Find Out


Potenciali motivues i bregdetit jugor të Shqipërisë

2014-06-27

Programi shumëplanësh synon të zhvillojë dhe të promovojë turizmin në mënyrë të qëndrueshme përgjatë vijës bregdetare jugore të Shqipërisë, e cila ka potencial të madh turistik, nëpërmjet përmirësimit të infrastrukturës turistike dhe përmirësimit të traditave lokale të ndërtimit.