Skip to Main Navigation
Видео 25 Октомври 2018

Безбедноста на Интернет започнува со мене

Со цел одбележување на месецот на Глобална сајбер сигурност, Светска банка и Министерството за информатичко општество и администрација објавија кратко видео за едукација, кое ги истакнува скриените сајбер закани и важноста за сајбер грижата во нашата дневна рутина.