

THE COMMUNICATION CONCLAVE ON SANITATION

NEEDLE 2015: Day 2 Agenda: 5 February 2015				
Time	Duration	Details	Facilitator	
08:00 - 09:00	60 minutes	Registration & Breakfast		
09:00 - 09:15	15 minutes	Introduction	Mr Sujoy Mozumdar, Director, Sanitation, MDWS	
09.15 - 09:30	15 minutes	Strategic planning cycle Objective: Highlight importance of starting and ending with research – circular process.	Siddhartha Swarup	
09:30 - 09:40	10 minutes	Q&A		
09:40 - 10:00	20 minutes	Segment 1: Who & Why	Ragini Pasricha	
		Objective: Explain the Socio-Ecological Model Who are we targeting? Why are we targeting them?	Sanchita Ghosh (research results)	
10:00 - 10:10	10 minutes	Segment 1: Who and Why	Raj Jha	
10:10 - 10:40	30 minutes	Segment 1: Group work		
10:40 - 11:00	20 minutes	Tea		
11:00 - 11:30	30 minutes	Segment 2: Think/ Feel/ Do  Objective: What do we want the audience to think, feel and do? Explain the difference between communication objective and program objective	Siddhartha Swarup	
11:30 - 11:45	15 minutes	Segment 2: Think/ Feel/ Do	Dean Spears	
11:45 - 12:15	30 minutes	Segment 2: Benefits	Radharani Mitra	
12:15 - 13:00	45 minutes	Segment 2: Group work	All	
12:45 - 13:45	60 minutes	Lunch		
13:45 - 14:30	45 minutes	Segment 2: Groups report back and present	All	



## THE COMMUNICATION CONCLAVE ON SANITATION

14:30 - 15:00	30 minutes	Segment 3: Platforms	Priyanka Dutt & Radharani Mitra
15:00		Objective:	Naumaram Mitta
		To understand different platforms -	
		benefits and limitations. Reach and	
		frequency. Cost per contact.	
		Questions to ask yourself when	
		designing a communication strategy	
15:00 -	15 minutes	Results from World Bank's mapping	Kiran Negi/ Rita
15:15		study	Dey
15.15 -	30 minutes	Tea	
15:45			
15:45 -	20 minutes	Segment 3: Resources	K Madhusudan
16:05			
		Objective: To link with the Socio-	
		Ecological Model and talk about	
		what will happen at national, state	
		and district level.	
16:05 –	15 minutes	Segment 3: Resources	Sanjeev Kumar
16:20			
16:20 -	25 minutes	Q&A	Ragini Pasricha
16:45			
16:45 -	30 minutes	Feedback	World Bank
17:15			
17:15 -	15 minutes	Closing and next steps	Vandana Mehra
17:30			